Tafeltennis voor 55-plussers en mensen met een beperking

TERBORG – Tafeltennisvereniging Hercules in Terborg begint twee nieuwe takken: tafeltennis voor mensen met een beperking en tafeltennis voor 55-plussers. Beide takken worden in eerste instantie gecombineerd en als de animo groot genoeg is gesplitst. 

De twee nieuwe takken starten op maandag 28 augustus. Vanaf die week kunnen deze doelgroepen tweemaal per week tafeltennissen. Voor hen is de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur beschikbaar en de woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Beide activiteiten vinden plaats in de tafeltennishal van Hercules aan de Bosboomstraat 24.

Laagdrempelig
Tafeltennis voor mensen met een beperking is geschikt voor iedereen die met of zonder hulpmiddel (b.v. rolstoel) de mogelijkheid heeft om achter de tafel de bal met een batje over te spelen. De trainingen zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen die in beweging wil komen of blijven na bijvoorbeeld revalidatie of ziekte. Tafeltennis kan ook gespeeld worden met geringe inspanning, zodat ook mensen met bijvoorbeeld hartproblemen prima mee kunnen doen.

Nodige ervaring
De leiding is in handen van André de Knegt die de nodige ervaring heeft in het begeleiden van beide groepen. Hij heeft in het westen van het land met succes al meer van dit soort initiatieven opgestart en wil na zijn verhuizing van Nieuwegein naar Ulft deze mogelijkheid ook bij Hercules bieden. Belangstellenden krijgen eerst vier gratis proeftrainingen.
Meer informatie bij André de Knegt, tel. 06-467 204 30.

Meer nieuws:

Hoofdsponsor: