Oefenwedstrijden 55+ en Paragroep (4 tegen 4)

De recreanten van de 55+ groep (Rik, Tonnie, Hans en Angelien) speelde voor het eerst officiële wedstrijden tegen Odion uit Gaanderen. Dit was vooral een leerzame avond voor deze spelers want er werd verloren met 1-17. Angelien die knap een potje wist te winnen en zo de eer gered voor de groep. In het voorjaar nog wel een keer afspreken met Odion om nog eens te spelen.

De para groep die Taverdo had uitgenodigd had ook een uitdaging, het team uit Doetinchem wat bestond uit 2 derde en 2 vierde klas spelers, terwijl ons team 5e klasse gaat spelen. Voor Marco, Gerard en Robert was het vooral ervaring opdoen voor de competitie, André moest weer voor het eerst in anderhalf jaar wedstrijden spelen en voorbereiden op het seizoen.

De eindstand 3-15 maar al met al heel leerzaam en een gezellige avond gehad.